atomsmurf

Journaliststudent ved HiO – her er mine artikler

Eksotisk skjønnhetspleie og markedsstemning på Nerstranda

leave a comment »

Skjønnhetssalongen Menomas Beauty Room har stand på Nerstranda på Bylørdagen. Her kan du få threading demonstrert, få gode makeup tips og prøve ut thailandsk negledesign.

Threading går ut på nappe øyebryn med tråd. Teknikken er flere hundre år gammel og stammer fra India. –Det gjør ikke vondt og går fortere enn pinsett, forklarer Memona Sarwar. Hun kommer fra Pakistan og har hatt salong i Tromsø siden 2010.

FOTO_SAK_MENOMAS

Memona lærte tidlig threading på sin mors skjønnhetssalong i hjembyen Lahore. –Nå har jeg mange års profesjonell erfaring, sier hun.

Kundene til Memona kommer fra hele landsdelen og inkluderer også menn. For litt siden kom en barsk fisker nølende inn døra med gavekort fra kona i hendene. –Etterpå var han så fornøyd og sa at huden ble babymyk, ler Memona.

NEGLEDESIGN OG HODEBUNNSMASSASJE

Det norske kalde klimaet med elektrisk oppvarming gjør at mange sliter med tørr hud store deler av året.

–Kremene mine er bare basert på naturlige produkter og er ikke allergifremkallende. Mange kunder har sagt de blir mye bedre i huden etterpå, sier hun.

På Nestranda kan du også få prøve indisk hodebunnsmassasje hvor det brukes indisk olje. –Det vil gi håret fukt og næring som er spesielt bra for de med tørt og skadet hår, sier hun.

I tillegg til hudpleie og salg av ekslusive produkter tilbyr Menoma og Jarewan negledesign. –Det er thailandsk design og er helt nytt i Tromsø, forteller Jarewan. Hun er neglekunster og kan trylle fram blomster med diamanter og perler på neglene dine. –Dette er en flott detalj til bryllupet eller feste, forteller Memonas.

–Vi vil ha veldig bra tilbud så det er bare å komme innom, sier hun tilslutt med et smil.

SALGSMARKED

Marita Sørensen ved Nestranda forteller at det blir salgsmarked i første etasje foran heisene. –Det blir salg av sommer og høstvarer til veldig gode priser, sier hun og lover skikkelig markedsstemning. Butikkene vil ha gode tilbud hele lørdagen.

Advertisements

Written by atomsmurf

February 1, 2015 at 5:47 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: