atomsmurf

Journaliststudent ved HiO – her er mine artikler

350 nye parkeringsplasser i sentrum

leave a comment »

Tromsø Parkering har tilrettelagt parkeringsmulighetene for sentrumsbesøkende. Dette gir bedre miljø og mindre stress i julehandelen.

De nye parkeringsplassene befinner seg i Elvegata og på Prostneset.

―Prostneset har god kapasitet, er sentralt og billigere. Og det er ikke trangt å parkere der, noe som folk utenbys synes er både bekvemt og praktisk, forteller direktør Tore H. Paulsen i Tromsø Parkering. De ønsker å profilere parkeringsplassene slik at folk vet hvor de skal parkere.

Direktør Tore H. Paulsen og fagsjef Tore Bentzen ved Tromsø Parkering informerer om nye parkeringsmuligheter i sentrum. Foto: Stig-Lennart Sørensen

Direktør Tore H. Paulsen og fagsjef Tore Bentzen ved Tromsø Parkering informerer om nye parkeringsmuligheter i sentrum. Foto: Stig-Lennart Sørensen

―Spesielt på denne tiden blir det fort fullt i sentrumsgatene med mye stress. Det er også lite miljøvennlig med leitekjøringa opp og ned gatene som er noe vi ønsker å begrense, forteller teknisk sjef Tore Bentzen. Derfor vil årets 350 nye parkeringsplasser hjelpe godt på kapasiteten.

De har følgende anbefalninger for besøkende:

Kommer du fra fastlandssiden så er det greiest å parkere ved Elvegata som er rett opp fra brua. Hvis du kommer fra tunellene så er parkeringstunellene og Prostneset et godt alternativ. For de som kommer sørfra på øya er det gode parkeringsmuligheter ved Hålogaland Teater.

―Vi ser også at kapasiteten på parkeringsplassene er lett knyttet opp mot åpningstidene på butikkene, forteller Paulsen.

―Vi ønsker alle en trivelig julehandel i Tromsø. Parker trygt og kjør tryggere, oppfordrer direktøren til slutt.

Advertisements

Written by atomsmurf

February 1, 2015 at 5:23 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: